BUN VENIT

Saună

Scroll
Aveți întrebări?
hotelstrelitia@gmail.com
Telefon
+40 256 247 067
+40 769 299 392
+40 722 792 119
DEDICATĂ OASPEȚILOR

Saună

Pentru confortul tuturor oaspeţilor care aleg să ne treacă pragul, avem şi sauna cu circuit închis, în care te poţi relaxa ori de câte ori te cazezi la noi. Sauna vine cu numeroase beneficii pentru sănătate care se vor simţi imediat, aşa că este momentul perfect pentru relaxare, pentru a te bucura de timpul liber şi pentru a te încărca pozitiv la saună.

Saună amenajată modern

Sauna noastră este amenajata modern astfel încât să îţi asigure confortul necesar şi să te ajute să te simţi cât mai bine. În doar câteva secunde de la intrarea în saună vei simţi cum organismul tău se relaxează, musculatura se detensionează şi ritmul respirator se modifică. Aerul cald din saună are rolul de a dilata vasele de sânge din piele şi mucoase, astfel încât să te bucuri de cel mai bun nivel de oxigenare.
Sauna, cu ajutorul vaporilor fierbinţi este cea care te ajuta să elimini şi fluidele acumulate la nivel respirator şi de aceea este recomandată şi fumătorilor. Persoanele care merg des la saună răcesc mai rar pentru că aceasta relaxare determina şi creşteri considerabile ale imunităţii.
Sauna te ajuta să reduci durerile musculare sau de oase şi articulaţii şi de aceea, după ce ai făcut sport, este o idee bună să intri în saună.

Vizitează sauna pentru relaxare rapidă

Atunci când simţi nevoia să te relaxezi după o zi obositoare, sauna noastră te aşteaptă. Ştim cum este să ai o zi plină şi suntem convinşi că dacă ai ajuns până aici vrei să vezi cât mai multe din frumosul nostru oraş aşa că zilele petrecute în Timișoara pot fi foarte aglomerate. După o zi de alergătură continuă, vizitat şi ședințe, sauna este locul ideal pentru tine atunci când vrei să îţi asiguri un somn cât mai odihnitor.
O sesiune de sauna poate face adevărate minuni şi te va ajuta să te încarci cu energie pozitivă astfel încât să fii mereu pozitiv. În plus, rezultatele saunei se vor vedea pe termen lung, pentru că sauna este cea care pune sângele în mişcare şi îţi întăreşte imunitatea.

Aventura ta începe aici.

Hotel Streliția. Oaza ta de relaxare.

Rezervări