BUN VENIT

Hotel Streliția

Scroll
Aveți întrebări?
hotelstrelitia@gmail.com
Telefon
+40 256 247 067
+40 769 299 392
+40 722 792 119
Camere pentru toate preferințele?

REZERVĂ ACUM

Cauți cazare în Timisoara în camere double sau apartament? În hotelul nostru poți găsi toate aceste opțiuni la prețuri avantajoase. Cele 74 de camere, din care 74 de apartamente, sunt mobilate și decorate modern, astfel încât tu să te poți bucura de confort și să găsești la noi acea oază de relaxare de care ai nevoie pentru un concediu reușit.

Ce oferim?

SERVICIILE NOASTRE

Sali de evenimente: nunti, botezuri, conferinte

Cauți cele mai bune soluții pentru evenimentele pe care le organizezi? Te așteptăm la Hotel Strelitia cu săli de conferință bine amenajate astfel încât fiecare eveniment organizat să fie la cele mai înalte standarde. Toate sălile de conferință sunt dotate modern și dispun de tot echipamentul necesar, pentru ca invitații și organizatorii să se simtă bine și să dispună de logistică necesară pentru un eveniment reușit.

Restaurant Granada

Vizitezi Timișoara și vrei să te bucuri de cele mai savuroase preparate, într-un decor elegant și confortabil? Ești din Timișoara și cauți spațiul perfect în care te poți relaxa alături de familie și de prieteni? Hotelul nostru îți oferă și servicii de restaurant în Timișoara astfel încât să găsești mereu locul perfect pentru tine, în care să te poți bucura de o gamă variată de preparate, obținute respectând rețetele originale, astfel încât chiar și cei mai exigenți degustători să fie impresionați.

Saună

Pentru confortul tuturor oaspeţilor care aleg să ne treacă pragul, avem şi sauna cu circuit închis, în care te poţi relaxa ori de câte ori te cazezi la noi. Sauna vine cu numeroase beneficii pentru sănătate care se vor simţi imediat, aşa că dacă eşti în concediu, este momentul perfect pentru relaxare, pentru a te bucura de timpul liber şi pentru a te încărca pozitiv la saună.

Sală de fitness

Chiar dacă eşti în concediu, nu ar trebui să iei pauză de la exerciţiile fizice şi de la un mod de viaţa sănătos, aşa că, după ce te cazezi la noi, ai la dispoziţie o sală de fitness cu toate dotările necesare pentru a te antrena în fiecare zi. O oră de sport pe zi în sala noastră de fitness te va ajuta să rămâi în formă şi să te deconectezi, să îţi continui rutina de întreţinere şi, cel mai important, să nu faci pauze care să se prelungească foarte mult. După câteva zile de pauză de la exerciţiile fizice, vei descoperi că îţi este tot mai greu să le reieie şi de aceea, cel mai bine este să continui şi în concediu.

Aventura ta începe aici.

Hotel Streliția. Oaza ta de relaxare.

Rezervări