BUN VENIT

Restaurant Granada

Scroll
Aveți întrebări?
hotelstrelitia@gmail.com
Telefon
+40 256 247 067
+40 769 299 392
+40 722 792 119
Nunți, botezuri, conferințe

Restaurant Granada

Vizitezi Timișoara și vrei să te bucuri de cele mai savuroase preparate, într-un decor elegant și confortabil? Ești din Timișoara și cauți spațiul perfect în care te poți relaxa alături de familie și de prieteni? Hotelul nostru îți oferă și servicii de restaurant în Timișoara astfel încât să găsești mereu locul perfect pentru tine, în care să te poți bucura de o gamă variată de preparate, obținute respectând rețetele originale, astfel încât chiar și cei mai exigenți degustători să fie impresionați.

Restaurant în Timișoara cu specific internațional

Atunci când alegi să vizitezi restaurantul nostru, vei descoperi aici un meniu variat, cu preparate naționale, tradiționale și internaționale, astfel încât să acoperim o gamă cât mai variată de solicitări. Toate preparatele noastre sunt obținute din ingrediente proaspete, de foarte bună calitate, de la furnizori de încredere. Preparatele sunt gătite în bucătăria noastră sub coordonarea unui chef bucătar care ştie exact cum se combina ingredientele pentru a se obţine cele mai savuroase preparate. Ne bazăm pe o echipă tânără şi dinamica, pentru care gătitul ajunge la rang de artă şi pentru care satisfacţia clientului este cea mai importantă.

Restaurantul perfect din Timişoara pentru evenimente

Te aşteptam în restaurantul nostru din Timişoara cu servicii cu circuit deschis, atât pentru mese în familie, mese cu prietenii sau pentru a lua masa când te cazezi la noi, dar şi cu un spaţiu elegant şi rafinat pentru evenimente interesante. În funcţie de numărul de invitaţi, restaurantul nostru poate găzdui petreceri importante şi îţi pune la dispoziţie spaţiul necesar pentru a te distra şi pentru a impresiona toţi invitaţii. Restaurantul nostru a fost special adaptat astfel încât interiorul să fie amenajat modern, respectând cele mai noi tendinţe, iar personalul este mereu dornic să îţi vină în ajutor pentru ca evenimentul tău să iasă perfect.
Rezervă din timp restaurantul pentru evenimente şi lasă-ne să dăm viaţa celor mai importante momente. La noi, găseşti un meniu variat din care să alegi preparatele şi băuturile potrivite, dar şi foarte multă flexibilitate, astfel încât evenimentul tău să fie configurat conform solicitării şi aşteptărilor tale.

Aventura ta începe aici.

Hotel Streliția. Oaza ta de relaxare.

Rezervări