BUN VENIT

Streliția Evenimente


ScrollAveți întrebări?
hotelstrelitia@gmail.com
Telefon
+40 256 247 067
+40 769 299 392
+40 722 792 119

Nunți, botezuri, conferințe

Sali de conferinţe şi evenimente

Cauți cele mai bune soluții pentru evenimentele pe care le organizezi? Te așteptăm la Hotel Strelitia cu săli de conferință bine amenajate astfel încât fiecare eveniment organizat să fie la cele mai înalte standarde. Toate sălile de conferință sunt dotate modern și dispun de tot echipamentul necesar, pentru ca invitații și organizatorii să se simtă bine și să dispună de logistică necesară pentru un eveniment reușit. Evenimentul tău poate fi organizat în 4 săli moderne, cu o capacitate de până la 150 de persoane, iar atunci când vrei să obții cu atmosferă cu adevărat specială, poți alege sala specială cu terasă!


Săli de evenimente moderne

Cauți sala de evenimente în Timișoara pentru nunta sau botezul copilului? În hotelul nostru vei obține cele mai bune spații special adaptate pentru un număr variat de evenimente diferite, astfel încât să găsești mereu la noi soluția potrivită.
Sălile noastre de evenimente sunt spațioase, astfel încât să poți invita cu încredere numărul dorit de participanți. În funcție de evenimentul tău, vom găsi cele mai bune soluții și sala potrivită astfel încât fiecare persoană care vine la evenimentul organizat de tine să se simtă confortabil și să se poată bucura de participare, într-un mediu elegant.

Săli de conferință care te ajută să impresionezi chiar și cel mai exigent public

Atunci când am proiectat sălile de conferință, ne-am gândit la un public variat și astfel am obținut amenajări care vor impresiona chiar și cele mai exigente persoane. Fiecare sală de conferințe are o acustică bună, care te va ajuta să fi auzit de toți participanții la eveniment, clar și fără ecou sau distorsiuni.
De asemenea, modul în care sălile sunt amenajate, aduce confortul necesar unor conferințe și evenimente speciale, pentru ca fiecare invitat să se simtă bine și să vrea să interacționeze. Dacă alegi să organizezi conferințele și alte evenimente business la noi, ai la dispoziție și toată logistica necesară pentru a anima publicul, pentru a comunica eficient și pentru a te face auzit. În funcție de toate detaliile pe care ni le oferi, ne vom ocupa de organizarea evenimentului tău astfel încât să obții cele mai bune rezultate și vom ține cont de toate particularitățile care fac ca evenimentul tău să fie unul reușit.

Săli conferinţe / săli work-shop:
– BELVEDERE 1: 25 persoane
– BELVEDERE 2: 50 persoane
– PLATINUM: 300 persoane
– METEORA: 250 persoane
– SALON MEETING: 12 persoane

Aventura ta începe aici.

Hotel Streliția. Oaza ta de relaxare.

Rezervări