BUN VENIT

Streliția Fitness

Scroll
Aveți întrebări?
hotelstrelitia@gmail.com
Telefon
+40 256 247 067
+40 769 299 392
+40 722 792 119
MODERNĂ, DEDICATĂ OASPEȚILOR

Sală de fitness

Chiar dacă eşti plecat în interes de serviciu sau în tranzit în Timișoara, nu ar trebui să iei pauză de la exerciţiile fizice şi de la un mod de viaţa sănătos, aşa că, după ce te cazezi la noi, ai la dispoziţie o sală de fitness cu toate dotările necesare pentru a te antrena în fiecare zi. O oră de sport pe zi în sala noastră de fitness te va ajuta să rămâi în formă şi să te deconectezi, să îţi continui rutina de întreţinere şi, cel mai important, să nu faci pauze care să se prelungească foarte mult. După câteva zile de pauză de la exerciţiile fizice, vei descoperi că îţi este tot mai greu să le reiei şi de aceea, cel mai bine este să continui şi când ești plecat în deplasare în interes de serviciu.

Sală de fitness cu dotări moderne

Sala noastră de fitness vine cu cele mai moderne dotări, astfel încât să poţi găsi toate aparatele pe care vrei să exersezi şi să chiar să testezi noi aparate. Indiferent dacă vrei să faci exerciţii cardio, culturism şi body building sau aerobic, în sala noastră găseşti toate aparatele şi spaţiul de care ai nevoie pentru a te antrena. Aparatura este modernă şi uşor de folosit în condiţii de siguranţă absolută, iar atunci când nu ştii de unde să începi, poţi solicita ajutorul unuia dintre trainerii noştri. Aceştia vor fi mereu gata să îţi ofere informaţiile de care ai nevoie pentru a începe să te antrenezi corect.

Sală de fitness cu circuit închis

Sala noastră de fitness este cu circuit închis şi doar oaspeţii noştri se pot antrena în acest spaţiu, ceea ce înseamnă că nu vei fi deranjat în timpul exerciţiilor fizice şi nu trebuie să aştepţi pentru că aparatele să se elibereze, pentru că avem suficient de multe aparate astfel încât să fie spaţiul pentru toţi. Igienizam periodic sala de fitness conform reglementărilor existente astfel încât oaspeţii noştri să nu fie supuşi niciunui risc. De asemenea, verificam aparatele şi le întreţinem corespunzător, pentru ca toate să fie perfect funcţionale şi să poată fi folosite în siguranţă.

Aventura ta începe aici.

Hotel Streliția. Oaza ta de relaxare.

Rezervări